Serveis - TCS Constructora
19080
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19080,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
OBRA NOVA

TCS constructora ofereix el servei integral per a construir la seva casa. Som experts en la recerca del terreny que millor s’adapti a les seves necessitats. Oferim un tracte personal en la posterior planificació i disseny de la seva llar. Els nostres experts l’assessoraran i oferiran les opcions per la construcció del seu habitatge amb els millors materials del mercat.  Finalment, coordinem tota la execució de l’obra per garantir el millor resultat final.

REFORMES INTEGRALS D’HABITATGES

Realitzem la reforma integral de la seva llar. Començant des de zero, fem realitat la idea que sempre ha volgut. Des del disseny de l’habitatge, passant per la direcció d’obra i acabant amb tots els  detalls d’interiorisme.

REFORMES INTEGRALS DE LOCALS COMERCIALS

Convertim el seu local comercial en el negoci que necessita. Planifiquem, dissenyen i construïm els elements necessaris per aprofitar al màxim el seu local comercial. Els millors professionals s’encarregaran de fer la reforma a mida de la seva botiga o oficina.