TCS Constructora - TCS Constructora
21531
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21531,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

CONSTRUÏM IL·LUSIÓ

Dissenyem i edifiquem l’espai que sempre havies somiat

QUI SOM?

Som una empresa propera, que aposta per la personalització i la professionalitat. Això fa que tots els nostres clients puguin tenir la confiança de posar a les nostres mans els seus projectes i aconseguir l’eficiència i satisfacció desitjada.

Tenim un àmbit d’actuació a nivell regional i comptem amb una estructura molt flexible que s’adapta a qualsevol tipus d’obra, tant obra nova com a reformes integrals.
Treballem amb els materials que millor s’adapten al seu projecte, sense deixar de banda la qualitat i la cura pel detall.

PLANIFICACIÓ
Explica’ns com vols viure o treballar i nosaltres planificarem tot el que necessites per fer-ho realitat a la teva llar o local comercial.

CONCEPTUALITZACIÓ
Fem realitat les teves idees i et proposem un projecte a mida amb els millors professionals al teu servei.

CONSTRUCCIÓ
Construïm tot tipus d’habitatges d’obra nova o reformem la teva llar o local comercial amb la millor qualitat de materials.

REALITZACIÓ
L’objectiu final es aconseguir els resultats que sempre has volgut i acompanyar-te en el disseny i finalització del teu projecte per gaudir dels seus espais.

Busquem i planifiquem el terreny ideal
per a la construcció de la seva llar.
Contacta’ns!

tcs15@tcs15.es
93 733 04 18
Carrer Iscle Soler, 14 baixos
08221 | Terrassa